Festat e fundvitit po afrojnë. Në sheshin Nënë Tereza, "fshati i Krishtlindjeve" në shtëpinë tonë prej druri, atmosfera e krijuar, cilësia e birrës dhe produkteve që ne ofrojmë e bëjnë këtë pritje më interesante dhe të ngrohtë. Për një 2017 plot suksese dhe lumturi, Gëzuar me birrën Kaon !