Bashkia e Beratit dhe sponsor birra Kaon organizuan ne qytetin e Beratit, Festen e Birres Kaon, 19 shtator 2018.

Si gjithmone ne kete ndalese turi te birres Kaon neper gjithe Shqiperine, s'munguan spektakli me Era Rusi & Band, stendat me birre Kaon, Golden e Stener, lager, pils ,weiss dhe ushqime tradicionale. Atmosfera e festes qe zgjati deri vone, mbeti ne kujtesen e popullit beratas te pranishem.