Bashkia e Devollit me sporizimin e fuqishem te Birres Kaon organizuan ne qytetin e Bilishtit, Festen e Birres Kaon.

Atmosfera festive, birre, birre, ushqim tradicional dhe muzike. Kengetaret Era Rusi, Orgesa Zaimi, Land Kademi, Dj Fredi. dhe dy balerinet e Teatrit te Operas dhe Baletit Athine, Altin Koruti dhe Areti Noti e ndezen me shume festen, e bene ate te paharueshme.