Kaon Brewhouse Restaurant priti bukuroshet e Miss Rainbow of the World 2018 per nje darke te paharruar. Birra Kaon e ftohte, ushqimi i mrekullueshem, muzika i bene vajzat te marrin pjese ne atmosferen shperthyese te krijuar. Kenga dhe vallja pasuan deri ne momentet e vona duke lene nje mbrese te paharruar te kesaj nate.